back in green

22.julij – že?!

Počitnce že neki časa trajajo:) … sonce vsak dan pripeka kot noro, voda se vedno znova izkaže kot enkratna rešitev, sladoled in lubenica polepšata dan, potovanja ali pa izleti spravljajo v boljšo voljo, sprehodi, sploh po gozdu, dajo še več energije:)

No in danes me je prjel, da sm šla sobo pospravljat … Ne vem, zakaj, ampak v prostoru, ki zgleda kot razdejanje atomske bombe, tud jz ne morm več mirno živet:D Našla sm vse živo:D Pospravljanje še kar traja, ampak upam, da bo kmal konc … Še pred prijetno hladnejšim poletnim večerom, ko me bo zvleklo ven, na sprehod:) in še pred pozno nočjo, ko se mi bojo oči začele zapirat same od sebe kljub današnjim 11 uram spanja:) Aja, med vsem tem “silovitim” pospravljanjem sem celo prebrala knjigo do konca; Klavnica pet (Kurt Vonnegut) je precej nenavadna, ampak ravno take so mi všeč, in poleg tega je še polna neobičajnega humorja:)

…kasnej —>

Šla na imeniten sprehod:D  gozd … zelene barve … muzka z mp3-playerja … veter … celo 2 srnici! ;)

 • Share/Bookmark
 

2 komentarjev to “back in green”

 1. Pingo pravi:

  Ja ja.. počitnice že neki časa trajajo.. zame bodo kmal konc, ko se bom mogu pripravljat za izpite septembra. :(

  Si pa pridna glede sobe. Js moje že nism pospravlu od oktobra naprej ne (..ups). Ma zame zgleda prov pospravljena… :)) Itaq me celo leto ni blo doma.

  Za srnice pa upam, da si mela digitalca s sabo.. ;)

 2. zelenka zelenka pravi:

  Hja no … sej jst mam pa samo še ne mesc! jao:D … aja glede sobe – ni še čist pospravljena haha:D vmes sm se šla spet mal potepat in zdej sm spet tle pa morm končat to:D srečno pr izpitih, bom držala pesti;) digitalca pa svojga žal nimam:D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !