Izvlekla sem listek…

… in se nasmehnila=) Vprašanja vendarle niso bila tako težka, nemogoča in zapletena. Še več, to so bila  ravno 3 vprašanja z nalogami, ki jih je pred mano že dobil sošolec. Torej isti listek! =) Lotila sem se reševanja in izkoristila čas 20 minut. Ob odgovarjanju sem dobila občutek preprostega pogovora in profesorica se je zelo trudila, da bi me zadržala z dodatnimi vprašanji. Matematika je srečno mimo!

Matura. Sploh ne tako zelo grozna stvar, kot nam jo marsikdo želi predstaviti. Resda še nisem čisto frej, še dva ustna, ampak do zdaj je šlo vse v redu. Vsaka pola po svoje izpade dramatično, napeto pričakujemo, kako bo šlo, vendar se na koncu izkaže za relativno enostavno. Logično, če so v naših glavah 4 leta znanja?=D  Ustni izpiti z žrebanjem listkov so manj objektivni in bolj odvisni od sreče. Srečaaaa, drž’ se me!

Komaj čakam, da bo vsega konec. Že zdaj imam namreč občutek počitnic in prosti čas izkoriščam za vse mogoče. Pred sabo vidim še zamegljeno poletje, zakrivata ga še dva izpita, ampak odhod je že skoraj odprt in skozenj že pripeka vroče poletno sonce. Matura, zrelostni izpit, bo kmalu za nami… =)

 • Share/Bookmark
 

13 komentarjev to “Izvlekla sem listek…”

 1. kaja pravi:

  No, tko na izi pa spet ni ^^, sploh, če ne znaš bit flegma. Ja, je grozna stvar matura! Če je pa to prijetno, sem pa jst Benedikt :D.

 2. zelenka pravi:

  no dobr, vsekakor ni fajn ves ta pritisk:D in panika seveda zgrab tud mene zadn dan pred dnevom d. ampak kaj čmo, tko je vedno… srečno na slovi! jz se “tresm” še predzadnjič, za anglo. =)

 3. kaja pravi:

  Srečno… ;)

 4. dabl dabl pravi:

  no mene pa to šele čaka drug let…in po en stran me niti ne mot da folk govori kok je to grozn…rd se soočm z izzivom tko da komj čakam na maturo :) vso srečo obema ;)

 5. zelenka pravi:

  hvala enako! ;) angla je srečno mim, zdej samo še slova =)

 6. kaja pravi:

  Dabl, ti si pa res zanimiv patron. Sej pravijo, da je pritisk najboljša motivacija, pa vseeno… Trenutno stanje v mojem želodcu dve uri pred izpitom je goteskno :D.

 7. dabl dabl pravi:

  hehe sj vrjetn bo pr men isto…sam je pa res da sm zanimiv patron :P

 8. zelenka pravi:

  shit, zdej vidm, da je bla mata še najlažja na ustnem=D angla je bla z več treme, pr slovi pa sploh ne vem, kako bom pršla do konca, k sm šele pr Prešernu:/ nuoro! Kaja, kaj si dobila?

 9. kaja pravi:

  Ma ja, s slovo je res največ dela. Sicer pa itak že veš kaj sem dubla: Šalamun-Gobice, knjižne in neknjižne vrste slovenskega jezika; ni ga lepšga :)

 10. robbie pravi:

  dobr da še nimam mature.. lohk še eno leto zabušavam :P

  upam da se ti bo zamagljeno poletje kmalu odmeglilo :)

 11. zelenka pravi:

  :) hvala! drž pesti ju3. prosm :)

 12. kaja pravi:

  Kako je šla slova?

  Končno je konec, ane :)).

 13. zelenka pravi:

  zakon, da je mim! i’m so happy:) ampak slova…spet ta trema. dobila sm Med iskalci biserov pa pripovedništvo v renesansi. še kr šlo no=D nism si upala zamenjat listka…=D freedom tastes of reality! (the Who) ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !