Eko delo

Vsak konec meseca sodelujem pri projektu Čista obala, kar mi je v izredno veselje in čast=)… Organizirata Eco Vitae in SVOM, poleg ekologov pa odpadke pobiramo tudi študenti in ozaveščeni prostovoljci.

Kot študentka antropologije spoznavam, kako se moje področje zanimanja povezuje z ekologijo. Kaj vse lahko izvemo o človeku iz načina njegovega bivanja, okolja, ki ga pusti za sabo in obenem sistematično uničuje… Človeška krutost, kot že znano, ne pozna meja. Ampak ta post ni namenjen kritiki. Delo na tem projektu mi je razširilo dodatna obzorja z marsičim in me res osrečuje v več pogledih. Že zgodaj zjutraj smo tako z različnimi ekipami po odsekih slovenske obale in raziskujemo, pobiramo, ločujemo, opazujemo, se čudimo in debatiramo. Pa fotkamo! =)

mesečev zaliv

mesečev zaliv

that's us

pred začetkom akcije

pred začetkom akcije

zaslužen počitek...

zaslužen počitek...

morje in veje

morje in veje

kamenčki...ampak kaj je vmes?

kamenčki...ampak kaj je vmes?

D

neverjetno - gore se vidjo na morju:D

po koncu se kupi smeti odpeljejo...

po koncu se kupi smeti odpeljejo...

haha

haha

))

kooooooper (začetek in konec:))

  • Share/Bookmark
 

2 komentarjev to “Eko delo”

  1. Bridget pravi:

    thumbs.up Pridna, pridna. ;) Taka akcija ti prou genereira duha, a? Kljub temu, da si fizično čis preč, psiha kr poje. x) Še tko naprej. ;) Pozdravčk, B.

  2. zelenka zelenka pravi:

    Ooo, živjo, B:) mhm, prov generira duha, dobr si to povedala:D sej tud fizično nis čist preč, ne se bat – vsekakor sta svež zrak pa gibanje plus:) upam, da se kdaj pridružiš;) bod fajn! Z.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !